MacOS 10.15.3

2 posts / 0 new
Last post
blargg
MacOS 10.15.3

Recent client update seems to have hosed up the virtualhere client from working on 10.15.3.

2020-03-18 15:01:09 INFO :VirtualHere Client 4.9.9 starting (Compiled: Mar 15 2020 19:25:00)
2020-03-18 15:01:09 INFO :Client OS is macOS Version 10.15.3 (Build 19D76)
2020-03-18 15:01:09 INFO :Using config at /Users/chriscasanova/Library/Preferences/vhui Preferences
2020-03-18 15:01:09 INFO :IPC available at /tmp/vhclient
2020-03-18 15:01:09 INFO :Auto-find using Bonjour - on
2020-03-18 15:01:09 INFO :Auto-find using Bonjour SSL - on
2020-03-18 15:08:08 INFO :Auto-find using Bonjour - off
2020-03-18 15:08:08 INFO :Auto-find using Bonjour SSL - off
2020-03-18 15:08:09 INFO :Auto-find using Bonjour - on
2020-03-18 15:08:09 INFO :Auto-find using Bonjour SSL - on
2020-03-18 15:08:16 INFO :assert:/Users/michael/wxWidgets-3.1.2/include/wx/strvararg.h,445,wxArgNormalizer,(argtype & (wxFormatStringSpecifier::value)) == argtype,format specifier doesn't match argument type
2020-03-18 15:08:16 INFO :assert:/Users/michael/wxWidgets-3.1.2/include/wx/strvararg.h,445,wxArgNormalizer,(argtype & (wxFormatStringSpecifier::value)) == argtype,format specifier doesn't match argument type
2020-03-18 15:08:16 INFO :assert:/Users/michael/wxWidgets-3.1.2/include/wx/strvararg.h,445,wxArgNormalizer,(argtype & (wxFormatStringSpecifier::value)) == argtype,format specifier doesn't match argument type
2020-03-18 15:08:16 INFO :assert:/Users/michael/wxWidgets-3.1.2/include/wx/strvararg.h,445,wxArgNormalizer,(argtype & (wxFormatStringSpecifier::value)) == argtype,format specifier doesn't match argument type
2020-03-18 15:08:54 INFO :Installed drivers will be upgraded 1.0.98 -> 2.0.3

At this point, it asks me for a password for the system in order to upgrade the client drivers. At that point I receive the error:

"The VirtualHere Client drivers could not be loaded. Try rebooting your machine and running VirtualHere Client again."
"Please reboot your Mac to complete the installation"

I reboot, and receive the same error upon attempting to connect.

Chris

Michael
.

try this using Terminal:

sudo rm -rf /Library/Extensions/vhhcd.kext
sudo rm -rf /System/Library/Extensions/vhhcd.kext
sync
sudo kextcache -i / && sudo kextcache -u /
sync

then reboot the mac

Log in or register to post comments