Getting "There was an error using this device" when trying to use usb stick through Shadow

2 posts / 0 new
Last post
quitnowdammit
Getting "There was an error using this device" when trying to use usb stick through Shadow

Brand new Sandisk Ultra 3.0..when trying to use Virtualhere to recognize the USB through Shadow I'm getting a "There was an error using this device" message. Windows then shuts down my USB and says it malfunctioned. Here's a log if it helps..

2020-05-02 21:36:44 INFO :Found High speed device [0781:5581] "SanDisk, Ultra" at address 7
2020-05-02 21:37:14 ERROR :CreateFile failed while completing capture of device USB\ROOT_HUB30\5&358E0DD4&0&0,USB\VID_0781&PID_5581\010170AE252E228FEA4391991EE14E34B62789A293FB087BF97FA315708DB74C874B0000000000000000000035AE76F8FF0A34008155810738A8C1FA,7, The system cannot find the file specified. (0x00000002)
2020-05-02 21:37:14 INFO :Unmanaging device 7 [0781:5581]
2020-05-02 21:37:14 WARNING :Failed to locate root devnode when rescanning, 13
2020-05-02 21:37:14 ERROR :Error binding device 7 [0781:5581] to connection 1, BIND_ERROR
2020-05-02 21:37:27 INFO :Found High speed device [0000:0000] "0x0000, 0x0000" at address 8
2020-05-02 21:37:27 ERROR :Empty descriptor for device at address 8!
2020-05-02 21:37:27 INFO :Unmanaging device 8 [0000:0000]
2020-05-02 21:37:27 ERROR :Empty descriptor for device at address 8!

Michael
.

1. Unplug the disk
2. Plug it back in
3. In the virtualhere client, right click on the disk and select Custom Event Handler... and paste in this line exactly as is

onReset.$VENDOR_ID$.$PRODUCT_ID$=

then press OK.

4. Now try to use the disk via virtualhere

(Note it will be quite slow so give it time)

Log in or register to post comments